Ammattihaaveena oli huippukokki
”Ja kokkihan minusta tulikin”, tuumaa Mikael. Hän opiskeli ensin ravintolakokiksi mutta kaupallinen ala alkoi kiehtomaan ja hän hakeutui Seston Etujättiin herkuttelijatiskille.
”Vuosien saatossa sain olla useissa Stockmann Herkuissa erilaisissa esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Muutaman vuoden pohdiskelun jälkeen tuntui siltä, että jotain puuttuu, joten päätin, että minusta tulee ruokakauppias. Koulutukseltani olen ravintolakokki ja ruokamestari, sekä valmistuin K-ruokakauppiasvalmennuksesta v. 2017. Kauppiasharjoittelun suoritin Miettisen Petrin ohjauksessa K- Supermarket Nummelassa- lämmin kiitos hänelle siitä”, kiittelee Mikael.
Asiakaslupauksena ”Paikkakunnan parasta palvelua”!
”Malttamattomana odotan, että pääsen tutustumaan ja keskustelemaan asiakkaideni kanssa millaista kauppaa he odottavat tulevaisuudessa. Olen myös iloinen siitä, että saan aloittaa kauppiasurani K-Supermarket Koskituulessa, koska kauppa omaa itsessään upean ja pitkän historian”, Mikael kertoo.
”Kolmen p:n kiteytyksellä lupaan paikkakunnan parasta palvelua. Tähän yhdistettynä sujuva ja nopea asiointi, sekä vielä ripaus yllätyksellisyyttä”, lupaa Mikael.
Mikael kertoo, että hän on kiinnostunut ruokatrendeistä, lähituottajista ja tarinoista tuotteiden ja tuottajien takana. Hän pitää myös ruokaan liittyvistä tapahtumista, joita hän tulee kaupallaan tulevaisuudessa järjestämään.
Ulkoileva paistinkääntäjä
Mikael on Paistinkääntäjät ry:n jäsen, Châine de Rôtisseurs. Hän myöntää olevansa kovan luokan ruokaharrastaja. ”Yhdessä vaimoni kanssa käymme lenkkeilemässä luonnon helmassa ja pidämme mökkeilystä. Perheeseemme kuuluu kissa ja koirakin on tuloillaan”.